Co dělat, pokud je vaše rasa zrušena kvůli koronaviru

řadu maratonů, polovičních maratonů a mnoha dalších závodů na dálku a zábavné běhy byly po celém světě zrušeny kvůli ohnisku koronaviru. Zde je aktualizace o tom, jak CoVID19 ovlivňuje běžce a také spuštění událostí…

Jak covid19 ovlivňuje běžce a také běží události

Závody i skupinové běhy zrušené nebo zpožděné – po celém světovém závodě i regionální úředníci ruší maratony a další běžící akce ve snaze zastavit šíření koronaviru. To zahrnuje Bostonský maraton a také London Marathon.

Pokud jste trénovali na závod, který je zrušen … co teď?

Co dělat, pokud je vaše rasa zrušena

Nejprve zkontrolujte, zda je váš závod zrušen, zpožděn s datem TBD nebo přeplánován s datem.

Stránka závodu a/nebo e -mailové aktualizace by měly mít oficiální oznámení o jakémkoli typu úprav událostí závodu.

Pokud je zrušeno –

Zjistěte, zda existuje nějaký typ možností odložit nebo získat vrácení peněz. Poté se přemístěte a vyberte si, zda se chcete zaregistrovat na další závod koncem tohoto roku, spusťte závod příští rok nebo trénujte na maratón Netflix.

Pokud je to přeplánováno –

A. Prohlédněte si svůj kalendář, abyste se ujistili, že jej můžete spustit ten den (to zahrnuje kontrolu na konfliktní plány, další závody, které plánujete spustit, své osobní priority fyzické zdatnosti atd.).

b. Pokud můžete závod spustit na nové datum – yay !! Vytvořte jej ve svém kalendáři a aktualizujte cestovní plány (v případě potřeby).

Poté si promluvte se svým trenérem nebo podle potřeby aktualizujte školení. Přesně jak změnit svůj maratón nebo poloviční maraton trénink skutečně záleží na tom, kdy byl naplánován váš závod „A“, nové datum i vaše cíle.

Pokud jste trénovali na provozování sub-2hodinového půlmaratonu s vaším cílovým závodem za 4 týdny … s největší pravděpodobností jste v úžasném tvaru, provozujete velké množství vysoce kvalitních tréninků a také v posledním obrovském tlaku tréninku před zúžením .

Takže věřím, že je spravedlivé stát (pokud nic jiného alespoň pro sebe), „to saje !!“.

Můžete uznat, že tvrdě pracujete, vstáváte brzy, upřednostňujete uzdravení a skvělý spánek, zdravě stravování atd. … vše ve snaze zasáhnout cíl nebo dokonce spustit nový PR a nyní nemůžete Podívejte se na tento tréninkový cyklus až do konce.

Můžete si zajistit 5 minut, abyste se cítili smutní, křičeli, křičeli, přitahovali nebo cokoli, co vyžadujete, abyste to dostali ven. Poté zjistěte, jaké jsou vaše volby přemístit dopředu.

Pokud je vaše rasa zrušena nebo odložena …

Zde je několik možností přemýšlet o tom, zda je závod, na který jste trénovali, zrušena kvůli COVID19.

Nakonec byste si měli vybrat další přemístění na základě vás = vaše cíle (cíl pro závod a dlouhodobé cíle s během), fitness, další závazky / priority, fyzické zdraví, duševní zdraví a wellness, stejně jako jakýkoli jiný typ jiného prvky, které ovlivňují to, co je nejlepší.

Pokud je závod zrušen – vyberte ještě jeden závod později v roce. – Mnoho závodů je přeplánováno na září i říjen, takže bych navrhl zaměřit se na podzim nebo později, aby se ujistil, že to nebude znovu zrušeno.

Pokud je závod zpožděn, nemůžete však ten den spustit – vyberte ještě jeden závod později v roce. (Viz výše) a prohlédněte si své volby pro vrácení peněz nebo odložení až do příštího roku.

Pokud je závod zpožděn, jak můžete ten den spustit – změňte svůj tréninkový plán tak, aby byl v novém datu závodu v nejlepším výkonu. (Pracujte s běžícím trenérem, pokud jdete o cíl, zranění náchylné nebo si nejste jisti, jak přesně objevit plán tréninku, který je pro vás nejlepší.)

Bez ohledu na to – zůstaňte pozitivní a co nejlépe.

V den závodu nemůžeme zvládnout povětrnostní stav. Nemůžeme zvládnout, pokud se náhodné břišní problémy objeví na míli 14 maratonu. O běhu nemůžeme zvládnout spoustu věcí … ale během tréninku můžeme zvládnout naše myšlení i naše úsilí.

Návrhy tréninku, pokud je vaše rasa přeplánována

Pokud jste v „monsterském měsíci“ maratonského tréninku a také běžíte velmi vysoce najetých týdnů / dlouhých běhů, které tlačí váš nejlepší tvar vašeho života, abyste v příštích několika týdnech provozovali PR, ale nyní “ T musí běžet měsíce ->

Zvažte své nové datum závodu a přesně, kolik času navíc musíte trénovat.

V závislosti na úrovni fyzické zdatnosti, cílech, historii zranění a úrovni motivace – můžete tyto návrhy přijmout a také využít to, co pro vás funguje nejlepší.

Spusťte svůj vlastní závod – spusťte sólový maraton nebo půlmaraton v původně uspořádaném závodním dni pro sebe.

Pokračujte – pokud se cítíte skvěle, žádná únava ani náznaky budoucího zranění a také pocit, že můžete pokračovat, aniž byste byli zraněni nebo spáleni … přemýšlejte o využití vašeho současného tréninkového plánu a prodlužováním ho až do dne závodu. Přesně to, jak přesně to udělat, závisí na vašem těle, ale volby zahrnují:

Opakujte týdny.Vraťte se na svůj tréninkový plán. Např. Pokud je nové datum závodu od 9 týdnů pryč, vraťte se zpět 9 týdnů ve vašem tréninkovém plánu.

Nový plán. Získejte nový plán, který je napsán zejména pro vaši současnou kondici, cíle a nové datum závodu.

Kondicionování. Zaměřte se na to, aby vaše kardio fyzická zdatnost byla silná, ale ještě více ji netlačte, abyste zabránili zdanění těla. utratit jakýkoli typ další energie na kondici a sílu.

Spusťte svůj život – udělejte to, co pro vás funguje. Aktualizujte své cíle, školení, metodu založenou na vašem těle.

Bez ohledu na to, jaká je vaše okolnost – zaměřte se na to, co můžete udělat.

Pokud stále můžete běžet … Běh!

Pokud se stále můžete uspokojit s běžícími přáteli – bavte se!

Pokud chcete strávit mnohem více času kondicionováním – udělejte to!

Pokud máte běžecký pás doma a chcete běžet, jíst a spát na něm – doufám, že máte sny o vítězství v Bostonu !!

Být statečný. Běžet rychle. Bavte se.

Neustále si vybíráte …

Koronavirus a také běh – co vyžadujete vědět

Co jím za den – pro běžce

Sešit pro nastavení cílů pro běžce zcela zdarma k tisku

Získejte mnohem více běhu, recepty a zábava na runEatrepeat.com

A dodržujte @RuneatrePeat na Instagramu nejnovější!

Před zahájením nebo změnou stravovacího plánu nebo rutiny cvičení vždy mluvte se svým lékařem, trenérem a také s jakýmkoli typem jiných lékařských povolání, se kterými pracujete.

Pošlete mi sešit

2Save

Sdílení se stará!

2

Kolík

Podíl

tweet

Podíl

Pošta

Podíl

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *