8 zlých návyků, které unesou váš vývoj a také vyčistí vaši motivaci

„Nenechte nikoho říct, co je váš konečný potenciální. Prostě to nevíš. Musíte pokračovat a vyzkoušet se a také se dát do dne fitness centra a den a den. “ ~ Hugo RiverAit je mýtus kulturistiky, že pouze geneticky nadaní lidé mohou založit svalové postavy.

Neoficiální důkazy ve skutečnosti ukazují, že většina „průměrných“ lidí, kteří dodržují základy výživy a školení, může porazit genetické vnímání.

To znamená, že i když nejste geneticky nadaní než většina lidí, máte stále potenciální, abyste vytvořili úžasnou svalovou postavu.

Proč je tedy tak málo lidí velmi úspěšných?

Protože vytvářejí špatné návyky, které omezují nebo ničí konzistentní vývoj v tělocvičně. Pokud jste na tom ochotni pracovat, můžete určit tyto špatné návyky a také pracovat na jejich zbavení. Pro vše, co víte. Jedním z těchto chudých návyků může být jediná věc, která vás drží zpět na desetiletí v pokroku.

Zde je osm z extrémně nejhorších chudých návyků, které by vás mohly každý den zadržet ve vašem hledání mnohem lepšího těla:

1. současně produkující a také hodnocení

Přemýšlejte o této frázi, kterou jsem si zkontroloval na copyblogger.com… „Nemůžete řídit vozidlo v prvním rychlostním stupni a také se obrátit ve stejnou dobu.“ Podobně byste se neměli snažit dodržovat program a také jej upravit. Podléháte nebezpečí, že budete svléknout své mentální ozubené kola a skončíte tím, že budete příliš frustrovaní.

Kolikrát jste splnili program, abyste se podívali na své poznámky a uvědomili jste si, že jste to opravdu nedodrželi. Využili jste to průvodce, ale vymysleli jste to, jak jste šli?

Vytvoření programu:

* Integrujte nové koncepty * přinášejí úpravy, které nejsou v současném programu, * Vezměte základní koncepty a přidejte k nim jedinečným způsobem

Hodnocení programu:

* Analýza a posuzování * Výběr konceptů od sebe a jejich třídění do hromádek velkých i špatných, užitečných i zbytečných

Téměř jakýkoli typ programu bude většinou fungovat pro kohokoli. Ne všechny programy však budou optimálně fungovat pro poskytovanou osobu v konkrétní situaci. Zde přichází hodnocení.

Většina lidí také často produkuje, stejně jako často, a proto hodnotí méně. Všechno také často chytím lidi, kteří mi říkají, že pro ně nějaká rutina nefungovala. Když se podívám na program a zeptám se jich, jestli s ním dodržují, často se přiznávají, že ho změní, protože se necítí, že to stejně funguje. Možná kombinace dřepů a mrtvých tahů ve stejném tréninku byla v rozporu s tím, co jim bylo řečeno. Nebo prostě nelíbí cvičení a nahrazují ho za to, že se cítí pohodlněji. Nejprve … dodržujte program, vyhodnoťte jej na základě reakce vašeho těla a poté produkujte na základě vašich zkušeností.

2. Guruový syndrom

Každý odborník na fyzickou zdatnost, včetně mě, vám řekne trik k úspěchu. Stejně jako vám řeknou všem ostatním kromě několika z jejich „přátel“ vás vede na scestí. Íránská fotbalová reprezentace Dres Je to typické v jakémkoli typu oblasti plné odborníků. To je to, co děláme.

Tip: Měli byste však důvěřovat.

Pokud máte dotazy, zeptejte se jich! Pokud nemohou poskytnout odpovědi, zeptejte se jich, kdo může nebo skočit na tento nádherný web, a udělat trochu staré školy, výzkum typu domácího úkolu 6. třídy. Nicméně zřídka byste si měli vzít něčí slovo za to, zejména pokud si nejste jisti.

Pochopili jste, že několik z nejúspěšnějších lidí v kulturistice to, co jim ostatní řekli, že nikdy nebude fungovat? Jsem si jistý, že jste slyšeli jméno Vince Gironda. Pokud ne, ten chlap byl před svým časem a většina Vissel Kobe Dres odborníků mu řekla, že se mýlí.

Pomáhal, že řadě kulturistů skončila jako šampióny.

Každá cesta k úspěchu je založena na předvídatelných základech, ale poněkud odlišné.

3. Strach ze selhání

“Neúspěch je událost, nikdy člověk.” – William D. Brown

Selhání je nezbytným krokem k úspěchu. Nejhorší na tom je, že pokud se aktivně pokusíte a zabráníte jakémukoli typu selhání ve vaší výživě nebo školení, také zabráníte úspěchu.

Chcete zvýšit své možnosti úspěchu? Udělejte více chyb! Nezapomeňte si přesně na to, jak se díváte na fitness centrum, nebo pokud jste stejně hubeni na trénink. Možná nejste mistrem squat techniky. Váš dietní plán není dokonalý … zatím. Tím, že uděláte chyby, v průběhu času, posílíte své možnosti úspěchu.

Těch několik skutečně fantastických tréninků, které zažijete více, než je kompenzovat všechny hloupé chyby, které se tam dostanete.

4. Strach z nejistoty

Jste někdo, kdo má rád věci, aby dával smysl? Pokud ano, připojte se k davu.

Bohužel, kulturistika není řezána a suchá. Je to součást vědy a také součástí privaexperimentování. Existují nějaké nápady, které musíme pochopit jako přesně jak přesně je stavěna svalová hmota.

Mistr světa v kulturistice, Carlos DeJesus, když mi vyprávěl příběh o konkrétním kulturistém, kterého byl svědkem. Ten chlap přišel do fitness centra a trénoval ruce s velkými sadami i opakováním. Využil mírnou váhu a nikdy nešel tak těžký nebo také lehký. Když vyvrcholil jeho cvičení, měl vážné čerpadlo. Jeho paže byly velmi dobře tvarované, zavedené i řezané. Podle Carlose měl ten chlap pro svůj rám obrovské zbraně. Pomohlo mu to.

Proč? Nevím.

Chápu, že fantastický vývoj vychází z víření poruchy. Budování svalové hmoty je přinejlepším, organizovaný chaos. Měli byste být spokojeni s nějakým nepořádkem a zmatek, ale zůstaňte s organizovanými základy. Pokud je to možné, nakonec bylo pohodlné s věcmi, které fungují, i když nerozumíte proč.

Pokud pro vás vaše technika skutečně funguje na základě vaší zkušenosti, musíte být schopni ignorovat komentáře o tom, co děláte, nemůžete optimálně ani vůbec pracovat.

Blízký kamarád, když mi řekl, že „Nepožadujete přesně pochopit, jak elektřina funguje, aby zapnula světlo.“

5. Nedostatek důvěry

Za mých 20 let kulturistiky doplňuje určitá úroveň nejistoty každé cvičení. Pochybka sebepochyby v malém množství je zdravá.

Chcete -li skutečně uspět, musíte mít důvěru ve Celta de Vigo Dres své schopnosti kopat hluboko a poskytnout vážné úsilí svým cílům. Mnohokrát jsem přemýšlel, jestli budu moci cvičit s váhami a opakováním, které jsem nastínil pro trénink.

Nebudu lhát stejně dobře, stejně jako neexistují žádné pochybnosti. Jsem však pozitivní ve svých schopnostech, abych se tlačil, a také chápu své tělo dostatečné k tomu, abych pochopil, kdy je něco jen obtížné, aby se stal jen nebezpečným.

Hodně z toho pochází ze zkušeností, avšak důvěra pochází také ze seznámení se cvičením, konfigurací a přesně toho, jak vaše tělo funguje. Jako začátečník se jedná o šedou oblast, ale s několika lety tréninku pochopíte, co jste schopni a také kde leží vaše omezení.

Pochopte, že některé myšlenky se zpočátku zdají šílené, že můžete přestat pracovat při pokusech poprvé, ale toto selhání je jen součástí objevování a nakonec to, co jste věřili, že je nemožné, bude snadné. Když tyto koncepty pochopíte, máte dobře způsob, jak skončit pozitivnějším i adaptivnějším při hledání svých cílů.

Místo rozdělení myšlenek na budování svalové hmoty (nebo spalování tuku) na možnou i nemožnou, rozděleno na to, co jste vyzkoušeli, a na to, co jste nezkoušeli. K úspěchu existuje milion cest.

6. Opozice od jiných lidí

Jakmile začnete objevovat o fyzické zdatnosti obecně a rozšiřuje se vaše volby, vaše schopnost zjistit, co je možné, poroste. Bohužel, většina lidí kolem vás nebude. Nebuďte překvapeni, když na vás naznačují různé metody, jak se přizpůsobit, buďte spokojeni s tím, kdo jste, a také přijímat svou situaci.

Nemohu vám přesně říct, kolik rozhovorů jsem měl s blízkými členy domácnosti, kteří mi říkají pokaždé, když mě uvidí … “Proč takhle stále pracuješ? Jste dost obrovský. Ti kluci vypadají tak hloupě. Opravdu nechcete vypadat jako oni? “

Ignorovat je. Cesta ke každému úspěchu je dlážděna předpovědi selhání. Když provedete značné úpravy a provedete značné změny, všechny naysayers zastaví hluk a také vás uvidí o tom, čím jste – síla, se kterou je třeba počítat.

Toto je další místo v životě, kde můžete udělat nové kamarády a potenciálně se distancovat od ostatních.

7. Být ohromen informacemi

V mých mladších letech jsem měl ve svém prostoru hromadu časopisů pro kulturistiku a nejméně 4 různé knihy pro kulturistiku. Informace tam byly jisté, ale v té době jsem měl stav s názvem „Paralýza analýzou“.

To je, když trávíte tolik času věřením o problém a také nacpáváte mozek tolik informací, že ztratíte schopnost jednat. Věřte tomu …

Pokud je informace o mozku, jaké jídlo je pro tělo, pak stejně jako se můžete přejídat, můžete přehrát.

Každý úspěšný člověk, kterého jsem kdy spokojil, má schopnost pochopit, kdy přestat shromažďovat informace a začít podnikat kroky. Mnoho lidí se přihlásí k filozofii „Ready – Terminate – AIM“. Jednání na skvělém plánu je dnes mnohem lepší než čekat na perfektní plán zítra.

8. Být uvězněn falešnými limity

Požádejte vědce o vzdělávací program a také získáte řešení založené na studiích situace a na ideální proces v reakci na cvičení. Požádejte kulturista pro tréninkový program a také získáte ten, který zahrnuje osobní zkušenost. Zeptejte se přírodního kulturistiky mistra světa Fexperimentování. Existují nějaké nápady, které musíme pochopit jako přesně jak přesně je stavěna svalová hmota.

Mistr světa v kulturistice, Carlos DeJesus, když mi vyprávěl příběh o konkrétním kulturistém, kterého byl svědkem. Ten chlap přišel do fitness centra a trénoval ruce s velkými sadami i opakováním. Využil mírnou váhu a nikdy nešel tak těžký nebo také lehký. Když vyvrcholil jeho cvičení, měl vážné čerpadlo. Jeho paže byly velmi dobře tvarované, zavedené i řezané. Podle Carlose měl ten chlap pro svůj rám obrovské zbraně. Pomohlo mu to.

Proč? Nevím.

Chápu, že fantastický vývoj vychází z víření poruchy. Budování svalové hmoty je přinejlepším, organizovaný chaos. Měli byste být spokojeni s nějakým nepořádkem a zmatek, ale zůstaňte s organizovanými základy. Pokud je to možné, nakonec bylo pohodlné s věcmi, které fungují, i když nerozumíte proč.

Pokud pro vás vaše technika skutečně funguje na základě vaší zkušenosti, musíte být schopni ignorovat komentáře o tom, co děláte, nemůžete optimálně ani vůbec pracovat.

Blízký kamarád, když mi řekl, že „Nepožadujete přesně pochopit, jak elektřina funguje, aby zapnula světlo.“

5. Nedostatek důvěry

Za mých 20 let kulturistiky doplňuje určitá úroveň nejistoty každé cvičení. Pochybka sebepochyby v malém množství je zdravá.

Chcete -li skutečně uspět, musíte mít důvěru ve své schopnosti kopat hluboko a poskytnout vážné úsilí svým cílům. Mnohokrát jsem přemýšlel, jestli budu moci cvičit s váhami a opakováním, které jsem nastínil pro trénink.

Nebudu lhát stejně dobře, stejně jako neexistují žádné pochybnosti. Jsem však pozitivní ve svých schopnostech, abych se tlačil, a také chápu své tělo dostatečné k tomu, abych pochopil, kdy je něco jen obtížné, aby se stal jen nebezpečným.

Hodně z toho pochází ze zkušeností, avšak důvěra pochází také ze seznámení se cvičením, konfigurací a přesně toho, jak vaše tělo funguje. Jako začátečník se jedná o šedou oblast, ale s několika lety tréninku pochopíte, co jste schopni a také kde leží vaše omezení.

Pochopte, že některé myšlenky se zpočátku zdají šílené, že můžete přestat pracovat při pokusech poprvé, ale toto selhání je jen součástí objevování a nakonec to, co jste věřili, že je nemožné, bude snadné. Když tyto koncepty pochopíte, máte dobře způsob, jak skončit pozitivnějším i adaptivnějším při hledání svých cílů.

Místo rozdělení myšlenek na budování svalové hmoty (nebo spalování tuku) na možnou i nemožnou, rozděleno na to, co jste vyzkoušeli, a na to, co jste nezkoušeli. K úspěchu existuje milion cest.

6. Opozice od jiných lidí

Jakmile začnete objevovat o fyzické zdatnosti obecně a rozšiřuje se vaše volby, vaše schopnost zjistit, co je možné, poroste. Bohužel, většina lidí kolem vás nebude. Nebuďte překvapeni, když na vás naznačují různé metody, jak se přizpůsobit, buďte spokojeni s tím, kdo jste, a také přijímat svou situaci.

Nemohu vám přesně říct, kolik rozhovorů jsem měl s blízkými členy domácnosti, kteří mi říkají pokaždé, když mě uvidí … “Proč takhle stále pracuješ? Jste dost obrovský. Ti kluci vypadají tak hloupě. Opravdu nechcete vypadat jako oni? “

Ignorovat je. Cesta ke každému úspěchu je dlážděna předpovědi selhání. Když provedete značné úpravy a provedete značné změny, všechny naysayers zastaví hluk a také vás uvidí o tom, čím jste – síla, se kterou je třeba počítat.

Toto je další místo v životě, kde můžete udělat nové kamarády a potenciálně se distancovat od ostatních.

7. Být ohromen informacemi

V mých mladších letech jsem měl ve svém prostoru hromadu časopisů pro kulturistiku a nejméně 4 různé knihy pro kulturistiku. Informace tam byly jisté, ale v té době jsem měl stav s názvem „Paralýza analýzou“.

To je, když trávíte tolik času věřením o problém a také nacpáváte mozek tolik informací, že ztratíte schopnost jednat. Věřte tomu …

Pokud je informace o mozku, jaké jídlo je pro tělo, pak stejně jako se můžete přejídat, můžete přehrát.

Každý úspěšný člověk, kterého jsem kdy spokojil, má schopnost pochopit, kdy přestat shromažďovat informace a začít podnikat kroky. Mnoho lidí se přihlásí k filozofii „Ready – Terminate – AIM“. Jednání na skvělém plánu je dnes mnohem lepší než čekat na perfektní plán zítra.

8. Být uvězněn falešnými limity

Požádejte vědce o vzdělávací program a také získáte řešení založené na studiích situace a na ideální proces v reakci na cvičení. Požádejte kulturista pro tréninkový program a také získáte ten, který zahrnuje osobní zkušenost. Zeptejte se přírodního kulturistiky mistra světa F

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *